Életmód

3 dolog, amit ne hagyj otthon, ha piknikezni indulsz

Végre elég szép az idő hozzá, hogy piknikezni induljunk. Hogy tökéletesen sikerüljön, pár dolgot ne felejtsünk el bepakolni a piknikkosárba!

Ha nyár, akkor piknikezés! Akár társasággal, családdal vagy párban indulunk a parkba, a strandra vagy a természetbe, a pihenés és a falatozás a szabad levegőn mindig jó ötlet. Ám amikor otthon készítjük össze a piknikkosarat, nem árt résen lenni – nehogy a legégetőbb kellékek maradjanak ki belőle!

3 dolog, amit ne hagyj otthon, ha piknikezni indulsz

1. Egy extra tálalókanál

Egy műanyag kanál nem foglal pluszhelyet, se extra súllyal nem jár, mégis jó hasznát veheted – valaki mindig akad, aki elfelejt hozni magával!

2. Egy megbízható kés

A legjobb választás egy olyan többfunkciós kést magunkkal vinni a piknikre, amellyel egy pezsgősüveget is fel tudunk bontani, ugyanakkor a kemény sajtok felszeletelése sem okoz problémát.

3. Egy nagy konyharuha

Van az a helyzet, amit a szalvéta nem old meg, vagy csak túl sok szalvéta oldaná meg. Dobj be egy konyharuhát is a biztonság kedvéért! 

thekitchn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top