Életmód

Ezt rendeld az első randin, ha másodikat is akarsz

Egy amerikai kutatás szerint a legsikeresebb első randik alkotóelemei közé tartozik a rántott csirke és a Bloody Mary koktél is.

Biztosra akarsz menni az első randin? Akkor nem mindegy, hogy mit rendelsz! Az amerikai párkereső applikáció, a Hinge kutatásának jóvoltából, most fény derült rá, mi kell a sikeres első randihoz.

Ezt rendeld az első randin, ha másodikat is akarsz

Az app fejlesztői 8 ezer, 5 különböző amerikai nagyvárosban élő felhasználójukat kérdezték meg, milyen a tökéletes első randi. A kérdések között nemcsak a programok, hanem a rendelt ételek és italok is szerepeltek. Az biztos, hogy egy kis iszogatással nem lőhetünk mellé – az eredmények azt mutatják, hogy a legtutibb randik tartalmaznak némi alkoholt is. Az is kiderült, milyen italt kell rendelnünk, ha második randit is akarunk: első helyen a Bloody Mary koktél, második helyen a whiskey, harmadikon pedig a sör szerepel (a bor furcsamód kimaradt a körből).

És hogy mi a helyzet az evéssel? A megkérdezettek 24%-a a rántott csirkére szavaz, ha közös kajálásról van szó. Ezt követik a vegán fogások, de a pizza és a szusi is előkelő helyen áll a randikaják listáján. A palacsinta viszont a sor végére került. 

 Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top