Életmód

Erről a férfiről szeretne most mindenki félmeztelen fotókat látni

Whitney Houston és Kevin Costner 1992-es filmje, a Több, mint testőr óta megállíthatatlan a "testőrromantika". Most a nemrég megválasztott új dél-koreai elnök testőréért őrült meg a világ egyik fele.

“Elnézést egy pillanatra, ő az új dél-koreai elnök testőre” – rakta fel a Twitterére Elena Yip ezeket a fotókat:

Május közepén bukkant fel az elnök oldalán Choi Young-Jae, a valóban hollywoodi sztáralkatú testőr, aki az internet népe szerint lopja a show-t, mert ahol ő ott van, nehéz az elnökre figyelni. A második “csapás” az internet népére, amikor az egyik tweetelő félmeztelen fotókat rakott ki a jóképű testőrről:

Igaz, hivatalosan soha senki nem erősítette meg, hogy a testőr és a félmeztelen fiatalember ugyanaz a személy, de nagyon szeretné ezt hinni a rajongótábor. Egy dél-koreai blogger szerint semmi kétség, és bizonyítékul még több modellfotót rakott ki az oldalára a gyorsan híressé vált testőrről. 

A Buzzfeed is nyomozásba kezdett, és kiderítették, hogy Choi Young-Jae két gyermekes családapa, aki önkéntes alapon vállal az elnök mellett testőrködést, mert annyira nagyra tartja a munkáját. Ugyanakkor nagyon zavarja, hogy az elnök helyett rá figyelnek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top