Életmód

Már az elfekvőben volt a rákos vőlegény, mégis megtartották az esküvőt

A brit vőlegénynek és menyasszonyának le kellett mondania a nagyszabású esküvőről – és ami ennél szomorúbb, a közös jövőről is, miután a férfinál végső stádiumú rákot diagnosztizáltak. A jegyesek ennek ellenére az utolsó pillanatban, már az elfekvő osztályon, egybekeltek.

A 45 éves Tracy Brooks és a 63 éves Ray Kershaw úgy tervezték, hogy a Kanári-szigeteken házasodnak össze. Márciusban azonban kiderült, hogy Ray rákos, méghozzá a végső stádiumban van, életét már nem tudják megmenteni. Ennél a hírnél nem létezik rosszabb senki, főként nem egy szerelmes pár számára. Amikor megtudták, hogy még el sem kezdett közös életük hamarosan, talán napokon belül véget is ér, lemondták a tenerifei utazást, az esküvőjüket azonban mégsem fújták le, hanem előbbre hozták.

Tracy és Ray végül az angliai Rochdale nevű településen keltek egybe, igaz, úgy, hogy Ray már a halálos ágyán fekve csókolta meg az őt átölelő feleségét. Az esküvőt egy civil szervezet és adományozók segítségével 24 órán belül hozták össze, idegenek és cégek ajánlottak fel pénzt azért, hogy a párnak órákon belül legyen esküvői autója, tortája, esküvői ruhája és virágok a hospice osztályon – írja a Telegraph.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top