2017. 08. 18. Ilona

Villanypásztor tartja távol az illegális szemétlerakókat

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Kerítést és villanypásztort épített legelője köré egy deszki gazda, amivel akaratlanul is bezárta a környék legnagyobb, illegális hulladéklerakóját.
2017. 05. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Legalább negyven marhát legeltet a Deszk és Klárafalva között húzódó erdősáv mögött Kovács József gazdálkodó, aki kerítést és villanypásztort telepített a legelő köré, hogy a marhák ne kódorogjanak ki a 43-as útra. A helyiek rettentő boldogok, mert a villanypásztorral sikerült lezárni azt az utat is, ami a környék legnagyobb illegális szemétlerakójához vezetett.

A kerítés nem pontosan a legelőt határolja, hanem körbeveszi azt a kis erdősávot is az út mellett, ami ugyan másé, de tulajdonosa kérte Józsefet, hogy kerítse le azt is. Ő a fatolvajok munkáját szeretné megnehezíteni a kerítéssel, de így az illegális szemétlerakók is birtokon kívül maradnak.

A környék legnagyobb illegális szemétlerakója úgy alakult ki, hogy autósbüfét építettek az erdős rész mellett. Ez azzal járt, hogy a közútkezelő hiába rakott ki konténert, az és a környéke, a fák alja nagyon gyorsan megtelt, nemcsak kiflis zacskóval, üdítős flakonnal: sezlont, hűtőt, dögöket is lehetett itt látni – írja a Délmagyar.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus