Életmód

Olyan tökéletes ajkakat akarsz, amilyen neki van

Lefekteti a kisfiát, és már neki is lát rúzsozni Sarah Steller.

 A Costa Rica-i sminkmester a természetből meríti az ihletet. “Mindig, amikor látok egy virágot, elképzelem a színét a szememen vagy a számon. Olyan rúzsokat választok, amelyekben sok a pigment, az erős színek néznek ki fotón a legjobban. És az is fontos, hogy a rúzs ápoljon, mert a munkám része, hogy ne legyen kiszáradva a szám. Igaz, jobban szeretem a szemsminkelést, de 37 éves vagyok, vannak ráncaim, és nem akarom, hogy a kommentelők a ráncaimmal legyenek elfoglalva” – mondta Sarah egy interjúban. A sminkmester estenként, miután lefektette másfél éves kisfiát, áll neki a rúzsozásnak, és ilyen csodák születnek:

 

 

Temporary ????

Sarah Steller (@s_steller_) által megosztott bejegyzés,

 

 

This is the third look I created for @Allure with @LorealMakeup #InfalliblePaints” ???? ???? It's been a lot fun working on these looks because I had so many colors to choose from. It was a lot of hard work, but I'm very happy with the end results. I'm looking forward to work more with these amazing colors! The texture and pigment of these lipsticks are the perfect combination!. Make-up it's been my passion for a very long time. There's nothing better than doing things with love and dedication. ????❤ Here I used Infallible Paints in DIY Red, Orange Envy and Cool Coral. Photography

 

 

 

#IamRubyWoo ❤#MACShadescents @maccosmetics #rubywoo #Lipstick @s_steller_ Sarah Steller

Sarah Steller (@s_steller_) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top