Életmód

Kim Kardashian elvesztett 100 ezer követőt a narancsbőrös feneke miatt

Hogy történhetett meg, hogy Kim Kardashian Westet éppen a formás hátsója miatt hagyták ott sok ezren? Mutatjuk.

Alig pár órája egy szexi képet posztolt magáról az Instagramra Kim Kardashian, amelyen csak egy mélyen kivágott felsőt és egy bugyit visel, kihangsúlyozva ezzel a dekoltázsát és a lapos hasát. Sokak szerint Kardashian ezzel a fotóval szeretné visszacsalogatni azt a százezer követőjét az Instára, akik nem sokkal korábban elpártoltak tőle. 

Hey

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Az történt ugyanis, hogy Ariana Grande, Beyoncé, Taylor Swift és Selena Gomez után az ötödik legnépszerűbb Insta-celebről, a több mint 98 millió követővel büszkélkedő Kim Kardashianről mexikói kiruccanásán készült egy enyhén előnytelen paparazzofotó. Ezen a képen a celeb hátulról látható egy tangában, és bár ebben még önmagában semmi megbotránkozató nincs, hiszen megannyiszor láthattuk már így Kanye West feleségét, de ezúttal a feneke feltűnően narancsbőrös, zsírpárnás, bőre egyenetlen. Ebben a Daily Mail-cikkben tudod megnézni a képet.

Ehhez a látványhoz pedig nem voltak ám hozzászokva a napi posztokkal jóllakatott rajongók, akik számon is kérték Kardashiant, hogy akkor ezek szerint eddig kizárólag olyan csupasz fenekű fotókat posztolt magáról, amelyek bizony erősen meg voltak photoshopolva. 

Mi nem féltjük Kardashiant, biztosan hamar kerít magának máshonnan újabb százezer követőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top