Életmód

A férfiak 30%-a szakítana is, ha nem tetszik neki a nő fanszőre

Az értelmetlen vita, hogy kis csík, kopasz vagy teljes érintetlen vadon legyen-e a nők fanszőrzete megdöbbentően sokat számít a férfiaknak, akik még szakítani is képesek lennének miatta.

Hiába a feminista mozgalmak, a fanszőr még mindig téma. Vagy még inkább, a feminista mozgalmak miatt talán még inkább téma, hiszen ma már nem tud nem kiállás jellegű lenni az, ha valaki a természetesség és a “tökéletes” testkép elleni harc jegyében hagyja burjánzani a szőrt, ugyanígy pedig jelentéssel bír az is, ha a női nemi szerven valamilyen bokorszobrászati igényességgel kialakított mintát kreálunk, még akkor is, ha az éppenséggel nem aktuális partnerünk monogramja.

A férfiak 30%-a szakítana is, ha nem tetszik neki a nő fanszőre

Ami azonban a leginkább sokkoló, hogy egy friss tanulmány szerint a férfiak számára ez az egész annyira fontos, hogy akár szakítani is képesek lennének, ha nem tetszik nekik a szőrkompozíció. A 4146 18–35 év közötti férfi válaszából az derült ki, hogy a férfiak 46%-a a teljesen kopasz megoldást kedveli, míg 30% a fazonra igazított verzió mellett voksolt. Ugyanennyien azt is bevallották, hogy a nők fanszőrzete befolyásolhatja, hogy hajlandóak-e randizni velük, 40% pedig kijelentette, hogy korábban már megkérte partnerét fanszőrének megváltoztatására.

A tanulság természetesen egy percig sem az, hogy akkor most minden nő szaladjon a borotváért, sokkal inkább annyi, hogy a férfiaknak tényleg le kéne már szállniuk a nők testéről, beleértve intim szőrzetüket is… 

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top