Életmód

Végre itt a füldugó, amivel kiszűrheted a világ zaját

Mindegy, hogy a morgolódó anyósról, a szupermarketben ordító kisbabáról, vagy csak a tömegközlekedés fülsértő alapzajáról legyen szó, most már egyiket sem kell hallgatnod!

A közterek agyzsibbasztó hangzavarától a legtöbben a zenehallgatásba menekülünk, de sajnos nem lehet minden helyzetben bömböltetni a zenét, másrészt elég egészségtelen is lenne állandóan azzal elnyomni a világ zaját.

A hangokra, zajokra különösen érzékeny emberek számára pláne kellemetlenek lehetnek a hangos kollégák és ordító kisbabák, már csak azért is, mert az ilyen erős hangoktól frusztráltak lesznek és koncentrációs képességük is lankad. Persze eddig jobb híján a füldugókat választhattuk még ilyenkor, de ennél sokkal kifinomultabb megoldást jelent a Knops névre keresztelt új találmány, amivel mi magunk szabályozhatjuk, mennyit engedünk be a külvilág zajából.

Végre itt a füldugó, amivel kiszűrheted a világ zaját 

Az eszköz kábé úgy működik, mint egy hangerőszabályzó a fülnek. Négy fokozata van: “tiszta hang”, “városi zaj”, “élő zene” és “teljes izoláció”. Így megvédhetjük érzékeny füleinket, és akár teljesen kizárhatjuk a külső zajokat.

A projekt egyelőre még Kickstarteren gyűjt, de máris nagyon jól állnak, szóval elképzelhető, hogy a Knops nem sokára a nagyközönséghez is elér!

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top