Életmód

Kirúgták az edzőteremből, mert sportruhában volt

Hosszított fazonú sportmelltartóban és jóganadrágban indult az egyetemi edzőterembe a fiatal lány – úgy tűnik, ez nem volt megfelelő ruházat.

Az ember azt gondolná, ha van olyan hely, ahol rosszalló tekintetek nélkül felveheti a sportruhát, az az edzőterem. Hát mégsem. A College of Charleston tanulója, Sarah Villafane is meg volt róla győződve, hogy tökéletesen megfelelő öltözet lesz a hosszított fazonú sportmelltartó és a fekete leggings az egyetemi edzőterembe, de a terem vezetője valamiért nem értett vele egyet.

A lány egyébként ugyanezt az outfitet viselte az edzés előtt három egyetemi óráján is, a teremben viszont felszólították rá, hogy vegyen fel egy felsőrészt, vagy hagyja el az edzőtermet. Az illető arra hivatkozott, hogy Villafarnénak “teljesen el kell takarnia” felsőtestét, és mivel a lány nem tett eleget a kérésnek, azzal a lendülettel kipenderítették a teremből.

Kirúgták az edzőteremből, mert sportruhában volt

A lány dühös Facebook-posztban írta meg történetét, hozzátéve, hogy a ruhákat azért vásárolta meg, mert kényelmesek, és igazán nem érti, hogy kilógó köldöke mennyiben zavarná az edzőterem többi látogatóját. Később az egyetemi klub azt reagálta, hogy csupán “higiéniai okokra” tekintettel tiltották ki a lányt, bár Villafarné azt mondja, ilyenről szó sem volt, mikor átöltözésre szólították fel.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top