Életmód

Rendhagyó módon kérte meg szerelme kezét a szentesi katona

Műszaki Napot rendeztek az elmúlt szombaton Szentesen. A katonai laktanya programját igazán különleges lánykérés szakította félbe. Íme, a megható videó.

A szentesi Damjanich János laktanyában szombaton az 1848-49-es szabadságharc hősei előtt tisztelegtek a katonák. Az ünnepségen megköszönték a legjobbak munkáját, elismerték a szakmai teljesítményt, emléktárgyakat is adozmánytak.

Aztán pedig olyan is történt, amire talán korábban sosem akadt példa a magyar honvédség körében. Veress Péter szakaszvezető letérdelt az alakuló tér aszfaltjára, és megkérte szerelme, Németh Gabriella kezét. A menyasszonyt egészen váratlanul érte a lánykérés, a videó tanúsága szerint meghatottan mondott igent Péternek.

Az immár jegyespár két évvel ezelőtt ismerkedett össze, és ahogy Gabriella a Baon-nak mesélte, sejtette, hogy párja tervezgeti már a házasságot. Biztos volt benne, hogy rendhagyó lánykérésben lesz része, de erre persze ő sem számított. Péter a látványos meglepetések nagymestere. Utólag már tudja, szerelme ezért ragaszkodott annyira hozzá, hogy részt vegyen a szentesi laktanya ünnepségén.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top