Életmód

10 év után talált egymásra kutya és gazdája

Egészen hihetetlen és megható történetről számolhatunk be. Kutyus és gazdája 10 év után a békéscsabai állatmenhelyen találtak egymásra.

A békéscsabai állatvédők maguk is meglepődtek, amikor Székesfehérvárról kereste meg őket egy fiatalember azzal, hogy weboldalukon megtalálta 10 évvel ezelőtt gondozott kutyáját.

Hamar kiderült, a fiatalember a fia annak a hölgynek, aki kölyökként fogadta örökbe Bátort 2007-ben. A férfi sokat foglalkozott a kutyussal, de aztán elköltözött Békéscsabáról, majd akkor sem tudta magához venni az állatot, amikor az édesanya külföldre utazott. A fiatalember azt sem tudta, a kutya visszakerült a Csabai Állatvédőkhöz.

Amikor először ment be a kutya lakhelyére, úgy tűnt, az állat nem ismerte meg egykori gazdáját. A férfit szinte a sírás kerülgette, mégis úgy döntött, nem erőlteti a dolgot, kutyatársai között jobban érzi magát kedvence. Aztán visszament még egy búcsúra, és ekkor megtörtént a csoda. 

Bátor odament gazdájájoz, fejét az ölébe hajtotta, pacsit adott, és mindent megmutatott, amit egykoron, még kiskutyus korában gazdája megtanított neki. Ekkor már egészen bizonyos volt, Bátor megismerte gazdáját. A kutya már elmúlt 10 éves, és hogy élete utolsó éveit gazdájával töltheti, annál nagyobb öröm talán egyiküket sem érheti – írja a Beol.hu.

10 év után talált egymásra kutyus és gazdája

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top