Életmód

Hat orvoson fogott ki egyetlen szálka

Egészen abszurd, hogy egy budapesti nőnek – szálkával a kezében – nem tudtak segíteni az orvosok. Három hónapjába és rengeteg rohangálásba telt, mire kiműtötték tenyeréből az apró forgácsdarabot.

A Tények riportjában bemutatott budapesti lakos három hónap alatt hat orvost keresett fel, hogy egyre csak dagadó kezéből valaki kihúzza végre a szálkát. Végül egy hetedik orvos tudott neki segíteni, aki operációval távolította el az idegen anyagot. 

Az első kórházban – elmondása szerint – nem volt elég fény, hogy a vizsgáló orvos jól lássa a szálkát, így a nőnek egy ismerőse világított telefonnal segítségképpen. Ekkor a beteg párakötést kapott. Azonban a szálka nem jött ki, és a nő további orvosokhoz fordult. Volt, hogy egészen a könyökéig begipszelték a karját, állítólag azért, mert azon a pénteki napon, amikor bement a kórházba, nem volt kézsebészet, és az éppen ügyeletes orvosok mást nem tudtak kitalálni. 

A kezéből a szálkát végül műtétileg szedték ki, a beavatkozás után a betegnek még két héten át kötözésre kellett járnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top