Életmód

Napi 3 kanál üres rizsen él a koreai színésznő

A népszerű dél-koreai színésznő nemrégiben fedte fel karcsú alakja nagy port kavaró titkát: összesen 3 kanál üres rizst eszik minden egyes nap.

A népszerű színésznő, Lee Tae-Im nemrégiben sokakat megdöbbentett, mikor egy tévéműsorban szokatlanul lefogyva jelent meg. Lee korábban is csinos, egészséges alakkal bírt, de különös karcsúsága ezúttal a műsorvezetőknek is szemet szúrt.

Napi 3 kanál üres rizsen él a koreai színésznő

A fiatal színésznő elárulta, hogy hat hónapja szigorú diétát követ: új étrendje előírása szerint naponta mindössze három kanál rizst ehet. Lee azt mondja, azért szánta rá magát a drasztikus diétára, mert korábban két másik színésznővel vállalt közös fotósorozatot, és nagyon bántotta, hogy Park Han-Byul és Lee Chae-Jung sokkal jobb formában vannak nála.

Napi 3 kanál üres rizsen él a koreai színésznő
Napi 3 kanál üres rizsen él a koreai színésznő

Lee elismerte, hogy az aszketikus diéta nem annyira egészséges, és azt mondta, ismerősei hatására már meg is próbált változtatni életmódján. Játékosan azt is hozzátette, hogy a napi 3 kanál rizst a jövőben napi 6 kanálra emeli, de remélhetőleg komolyan is tesz valamit a kiegyensúlyozott étrend érdekében. 

 

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top