Életmód

Eddig a Kincsem az év legnézettebb filmje

Közel 280 ezer nézőnél tart, ezzel egyelőre az év legnézettebb filmje a Kincsem. Magyar film nagyon rég volt utoljára ilyen helyzetben.

A húsvéti hétvégén több mint 27 ezer jegyet adtak el a Kincsemre. Ezzel a legendás lóról szóló romantikus történelmi film már összesen 278 878 nézőnél tart. 2017 legnézettebb filmje eddig A sötét ötven árnyalata volt, arra viszont csak 262 766 jegyet adtak el. Vagyis a Kincsem mostantól az év legnézettebb filmje.

Ezzel Herendi Gábor filmjét már többen látták moziban, mint az Oscar-díjas Saul fiát, de ha összeadjuk az összes, 2016-ban bemutatott magyar film nézőszámát, akkor is alacsonyabb számot kapunk a Kincsem rekordjánál – emelte ki az Origo Filmklub

A rendszerváltás óta bemutatott magyar filmek nézettségi listáján a Kincsem jelenleg a 15. helyezett, de a Macskafogó 2., A Hídember és az Üvegtigris 3. is szemhatáron belül van már a csodaló számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top