Életmód

Már akkor is labdázhatsz a kutyáddal, mikor nem is vagy vele

Egy új kütyünek hála most már úgy is simán elszórakoztathatod otthon unatkozó kutyádat, hogy valójában végig a munkahelyeden ülsz.

A legtöbben nem szívesen hagyjuk magára kutyánkat a hosszú munkanapokon, pláne hogyha tudjuk, hogy kedvenceink halálosan unják az egyedül töltött órákat. A Pebby névre keresztelt eszközzel kutyádnak most már nem kell megvárnia, hogy végre hazaérj és elugorhassatok a közeli parkba: a távirányítású labdával akkor is játszhattok, ha épp kilométerekre vagytok egymástól.

Már akkor is labdázhatsz a kutyáddal, mikor nem is vagy vele

A csúcsmodern labdát kétféle módon is használhatjuk: egyrészt egy mobilos alkalmazás segítségével irányíthatjuk manuálisan, másrészt a kutya nyakörvére illeszthető okos kütyünek hála, engedhetjük, hogy automatikusan guruljon otthonunkban – figyelembe véve a kutya helyzetét is.

A legjobb, hogy a kis labda kamerával is fel van szerelve, szóval akár egész nap figyelhetjük kedvencünket az irodából, plusz még mókás képeket is lőhetünk róla. A labdához járó applikáció figyelmeztet, amikor kutyád játszani szeretne, és a beépített hangszórón keresztül még azt is lehetségessé teszi, hogy beszéljünk az állathoz. 

A Pebbyre eredetileg a Kickstarteren gyűjtöttek, de mondanunk sem kell, hogy elég hamar összejött a pénz – jelenleg a legtöbb darab állítólag már el is kelt, de lehet, hogy még meg lehet csípni néhányat. 

  

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top