Életmód

A kávét mostantól meg is lehet enni

A kávéimádók most már meg is ehetik a kávét a reggeli latte mellé – kenyéren, szendvicskrém formájában!

A Selfridges áruházlánc rukkolt elő a világmegváltó ötlettel, ami lehetségessé teszi, hogy még több kávét vigyünk be a szervezetünkbe. Az első “kávékrém” olyan szendvicsre kenhető massza, amivel nemcsak finom presszóíze lesz a reggeli pirítósunknak, de még egy extra kávét is betolhatunk vele: 9 grammnyi kávékrém ugyanis állítólag egy pohár espressónak felel meg.

A kávét mostantól meg is lehet enni

A krém egyébként többek között arabica kávéból, kakaóvajból és cukorból áll, és kinézetre a Nutellához hasonlatos, sűrű, fekete masszának tűnik. Egy adag (20 gramm) 91 kalóriát tartalmaz, ami elég sok, de ha egyszerre kipipálhatjuk a tejeskávé elfogyasztását is, akkor lehet, hogy megéri.

A kávét mostantól meg is lehet enni

A kávés szendvicskrémet április 4-én dobták piacra, az április 10-16 között megrendezett brit kávéhét alkalmából. Azt nem tudni, hogy Magyarországra is elér-e ez a csoda – addig is marad reggelire a fekete meg a vajas-lekváros kenyér!

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top