Életmód

A tudósok szerint minden nő képes a “szuperorgazmusra”

A szuperorgazmus olyan többszörös orgazmus, mely során a nő egymás után 100-szor is elélvez, és erre állítólag minden nő képes.

A Channel 4 nem sok zsákbamacskát áruló The Super Orgasm című dokumentumfilmje a rejtélyesnek hangzó “szuperorgazmus” témakörét járja körül. A “szuperorgazmus” egy olyan, a nők többszörös orgazmusra való képességének köszönhetően bekövetkező gigantikus orgazmus, melynek során a nő egymás után akár 100-szor is elélvez.

A tudósok szerint minden nő képes a

A dokumentumfilmben öt nő agyi aktivitását vizsgálták, és megállapították, hogy bár tény, hogy egyes nők könnyebben jutnak el a többszörös orgazmusig, biológiailag minden nő képes erre – így a szuperorgazmusra is.

Ahhoz, hogy ezt elérjük, a szexen kívül három kulcsfontosságú dolog kell: jóga, relaxáció és kötődés a partnerrel. A szex közbeni ellazulás, a mindfullness érzése és a partnerrel megteremtett intimitás egyébként bizonyítottan hozzásegítenek ha nem is pont 100, de több orgazmushoz is – ami valljuk be, bőven elég!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top