Életmód

A Limbó Királynő egy kocsi alatt is simán átcsusszan

Azt hiszed, te vagy a szombat esti házibulik limbókirálya? Akkor nézd meg, mit tud Shemika Charles.
A Limbó Királynő egy kocsi alatt is simán átcsusszan

Nehéz szavakat találni a 24 éves Shemika Charles hajlékonyságának minősítésére, de talán az emberfeletti az a jelző, ami leginkább az eszünkbe jut, miközben figyeljük egy autó alatt átcsusszanni.

A fiatal lányt nem véletlenül nevezik Limbó Királynőnek: Shemika kétszeres Guiness-rekord tartó, és egy rakás tévéshow szereplője volt, ahol hajmeresztő körülmények között bizonyította már limbó-tudását.

Megmutatjuk a legdurvábbat:

Profi limbósnak lenni egyébként nem egyszerű: Shemika saját bevallása szerint napi 6 órát gyakorol már 14 éves kora óta – ezért is lehet, hogy képes olyan alacsonyra lehajolni, hogy teste vonala ne haladja meg egy sörösüveg magasságát. Ráadásul az egész nem csak ész nélküli hajolgatás: fontos a légzés, az időzítés, a megfelelő technika, egyszóval a limbózás is egy speciális szabályokkal bíró önálló sportág.

Shemika azóta már egész brandet épített limbó tudására: honlapján követhetjük fellépéseit, és mindent megtudhatunk csodálatos limbó-karrierjéről. A fiatal lánynak egyébként az édesanyja is profi limbó táncos volt, azonban hátsérülése miatt abba kellett hagynia a sportot, most pedig nagyon aggódik, hogy Shemikára is ugyanez a jövő vár.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top