Életmód

Megfogta az isten lábát: kanapétesztelésért fizetik a fiatal lányt

A 26 éves Anna Cserdanszteva főállású kanapétesztelő – elsősorban kényelem és biztonság szempontjából vizsgálja az ülőalkalmatosságokat!

Bármit is dolgozzál, azonnal mondj fel, ha kanapétesztelőt keresnek valahol! Mert ilyen is van: a 26 éves orosz Anna Cserdanszteva pedig meg is csípte az állást, most napi 10 órában teszteli a kanapékat elsősorban kényelem és biztonság szempontjából.

Megfogta az isten lábát: kanapétesztelésért fizetik a fiatal lányt 

A lány az orosz MZ5 Group alkalmazásában dolgozik, 5000 jelentkező közül válogatták ki mint ideális kanapétesztelőt. Természetesen a bútorgyár végez laboratóriumi vizsgálatokat a bútorok piacra dobása előtt, de úgy gondolták, szeretnének visszajelzést kapni valódi használatukról is.

Cserdanszteva egyébként marketingszakértő, és jelenleg nagyon boldog az állással – azt mondja, máris rengeteg ötlete van a kanapékhoz, de ezekről inkább nem beszél, majd csak főnökeivel fogja megosztani őket. Jelenleg 3 hónapig próbaidőn van, de amennyiben továbbra is lelkesen ücsörög a kanapékon, a bútorgyár szerint hosszútávon is megtarthatja az állást.

OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top