Életmód

40 éve McDonald’sban dolgozik a 94 éves nő, és nem tervez felmondani

A 94 éves Loraine Maurer már 1973 óta dolgozik különböző McDonald's éttermekben, és egyáltalán nem akar még nyugdíjba menni.

Loraine Maurer valószínűleg az étteremlánc egyik leghűségesebb dolgozója, hiszen már 1973 óta dolgozik a McDonald’s különböző éttermeiben. A most 94 éves asszony azt mondja, a legjobban azért szeret a Mekiben dolgozni, mert a vendégek nem csupán egyszerű burgervásárlók, hanem valódi barátok számára, akikkel a kiszolgálásuk után közös programokra is gyakran elmegy.

40 éve McDonald's-ban dolgozik a 94 éves nő, és nem tervez felmondani 

Maurer elkötelezettségének egyébként valószínűleg fontos komponense, hogy maga is nagy rajongója a mekis kajának: a kedvence a fish burger, de újabban a reggelimenükért van oda – különösen dicsérte az áfonyás muffint például.

Az idős asszony azt mondja, minden nap a mcdonald’sos kaját eszi, amivel nem tud betelni, csakúgy, mint munkájával, amit egyáltalán nem tervez otthagyni: “Túlságosan hiányozna… Azt hiszem, depressziós lennénk nélküle… Ez számomra nem csak egy munka” – magyarázza Maurer.

 

Telegraph

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top