Életmód

Pesti edzőteremből üzent Jamie Foxx a Sziklának

Jamie Foxx már legalább egy hónapja Magyarországon van a Robin Hood című film forgatása miatt, most egy edzőteremben futott össze Dwayen Johnson plakátjával, és üzent is egyet a kollégának.

Hétről hétre feltűnik valamivel a hazai hírekben Jamie Foxx amerikai színész, aki jelenleg a Robin Hood című film forgatása miatt tartózkodik Magyarországon. Ez az a film, aminek a díszlete lángra kapott az etyeki Korda filmstúdióban, de szerencsére senki sem sérült meg.

Jamie Foxx most egy budapesti edzőterem falán találkozott össze amerikai kollégája, a testépítőből lett színész Dwayne Johnson, a Szikla óriási poszterével. Úgy érezte, meg kell ragadnia a pillanatot, és üzennie kell valami fontosat.

Az egyperces videóban Jamie Foxx többek között azt mondja, hogy mennyire nagyra tartja Dwayen Johnsont a filmjei miatt, és milyen nagyszerű, hogy felhívja a figyelmet a rászoruló emberekre, és csak így tovább. Aztán jön a vicces rész, amikor saját izmait kezdi összehasonlítani a Szikla izomzatával, de aztán rájön, hogy felesleges.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top