Életmód

Shane Tusup reagált Széles kitiltására a Duna Arénából

Hosszú Katinka férje és edzője, Shane Tusup az Instagramon reagált Széles Sándor kitiltásával kapcsolatban.

Szerdán mi is beszámoltunk arról, hogy nem léphet be a Duna Arénába Széles Sándor, Gyurta Dániel egykori edzője, mégpedig állítólag azért, mert azt Hosszú Katinka és csapata, az Iron Aquatics használja. Szélesnek azért is lenne fontos, hogy bejusson a csarnokba, mert úgy könnyebb lenne edzenie Kalaus Valtert, aki a nyári senior vb-re készül.

Shane Tusup a következőket írta Instagram-oldalán az üggyel kapcsolatban:

Az utóbbi időben folyamatos, alaptalan támadások érték Katinkát és az úszóklubunkat, az Iron Aquatics-ot. Szomorú és dühítő nap mint nap légből kapott pletykákat olvasni a sajtóban rólunk, ezek közül a legutóbbi Széles Sándor állítólagos “kitiltása” a Duna Arénából. Először és utoljára megnyilvánulok a fennálló helyzettel kapcsolatban. Az úszókomplexum szabadon látogatható, sem Katinka, sem én, sem az úszóklubunk bármelyik képviselője nem tiltott ki senkit az Arénából. Az Iron Aquatics úszóklub saját edzői stábbal dolgozik, aminek nem tagja Széles Sándor. A trénerek személyének kérdésében minden döntési jog a vezetőséget illeti meg, ez megkérdőjelezhetetlen. Aki az Iron Aquatics színeiben versenyez, az használja a klub által biztosított vízfelületet, hozzájárul a klub struktúrájához, meghatározott elveihez és irányvonalaihoz és a stáb elfogadásához. Kalaus Valter az Aquatics színeiben készült a Masters Világbajnokságra, ezzel elfogadta a fennálló feltételeket és szabályokat. Természetesen tiszteletben tartjuk Valter döntését, hogy a felkészülését a nyári világbajnokságra Széles Sándor segítségével akarja folytatni, azonban mi nem tudjuk biztosítani számára az Iron Aquatics pályáinak használatát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top