Életmód

94. születésnapján mesés vagyont nyert a lottón

94. születésnapjára a családjától kapta ajándékba a lottószelvényt az idős férfi. Aztán óriási szerencse érte, mesés összegű vagyont nyert a szelvénnyel.

Ervin Smolinski évekkel ezelőtt vezette be, hogy családtagjait lottószelvénnyel ajándékozza meg születésnapjukon. Szép lassan a család is követte a hagyományt, a férfi 94. születésnapjára ők is lottót vásároltak.

Aztán pedig olyan történt, amire korábban nem akadt példa a családban. A lottószelvény ugyanis mesés vagyonnal lepte meg tulajdonosát. A 2. világháborús veterán férfi 300 ezer dollárt (közel 86 millió forintot) nyert.

Ervin a CNN-nek mesélte, minden hónapban vásárol lottót, és annak a családtagnak ajándékozza, aki épp a születésnapját ünnepli. Ezúttal ő volt a megajándékozott, szerettei kaparós sorsjegyekkel és csokival lepték meg. A milliós lottónyereményt rejtő szelvényt menyétől kapta. Azt mondja, mostantól kicsit gazdagabb lett, mint korábban, de semmi különösebb vágya nincs. A pénzből vesz egy kis viskót meg a jelenleginél egy valamivel jobb használt autót.

A 94. éves veterán lottónyertes ugyanúgy a leárazásokon vásárol, mint korábban, és ugyanúgy takarékosan akar élni, mint korábban.

Mesés összeget nyert a világháborús veterán a szülinapi lottóval
Mesés összeget nyert a világháborús veterán a szülinapi lottóval

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top