Májusban jön az olcsó internet

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Májusban jelenhet meg a szolgáltatók kínálatában a Digitális jólét alapcsomag, vagyis a legkedvezőbb díjú internetcsomag.
2017. 03. 21. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A Világgazdaság ír a legolcsóbb, Digitális jólét alapcsomag  májusban várható bevezetéséről. Az alapcsomagot igénybe vevők teljeskörűen kihasználhatják az internet adta előnyöket, a piaci díjcsomagoknál legalább 15 százalékkal kedvezőbb áron. Még nem lehet tudni, hogy az egyes szolgáltatóknál pontosan mennyibe kerül majd az új alapcsomag, de várhatóan néhány száz, akár ötszáz forintos kedvezményt biztosít a jelenlegi árakhoz képest.

A kedvezményes alapcsomagot azok a természetes személyek vehetik majd igénybe legfeljebb két évig, akiknek az elektronikus hírközlési szolgáltatóval kötendő előfizetői szerződés aláírását megelőző évben nem volt internet-előfizetésük. Az alapcsomag azoknak nyújt segítséget, akiknek az internetszolgáltatás áfacsökkentésének hatására csökkenő fogyasztói árak mellett is anyagi gondot jelent az internet-előfizetés – olvasható a Világgazdaságban.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus