Életmód

Fürdés közben mobilozott, belehalt a 32 éves férfi

A fürdőkádban mobilozott a 32 éves férfi úgy, hogy a telefont közben töltötte. A mellkasára tette a készüléket, akkor történt a tragédia.

A 32 éves Richard Bull azért halt meg, mert fürdés közben töltötte és használta a mobiltelefonját. A halottkém megállapítása szerint, amikor a férfi a mellkasára tette a mobilt, végzetes áramütést kapott. A londoni férfi olyan durva égési sérüléseket szenvedett az áramütéstől, hogy amikor a felesége rátalált, először azt hitte, férjét megtámadták.

Egy termékbiztonsági szakértő a BBC-nek mondta el, hogy ha a férfi nem tölti éppen a telefonját, az eset sem járt volna ennyire súlyos következményekkel.

A halottkém a durva balesetet követően azt tervezi, szakértői figyelmeztetést küld az mobiltelefont gyártó Apple-nek azzal a kéréssel, nyomatékosabban hívják fel a vásárlók figyelmét, mennyire súlyos következményekkel járhat a fürdőkádban való mobilozás.

Áramütést szenvedett a 32 éves férfi, mert fürdés közben töltötte a mobilját
Áramütést szenvedett a 32 éves férfi, mert fürdés közben töltötte a mobilját

(hvg)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top