Életmód

Fejbe vágták Mártát az intenzíven

Márta epeproblémákkal feküdt be az egyik budapesti kórházba, aztán csúnya fejsérüléssel távozott az intenzív osztályról. Fogalma sincs, mikor és hogyan sérült meg.

Mártát március elején nyálkahártya- és epehólyag-gyulladással kezelték az egyik budapesti kórházban. Az epeköve miatt olyan rosszul lett, hogy áthelyezték az intenzív osztályra.

Az asszony a Borsnak mesélte, eleinte kedvesek, figyelmesek voltak vele az ápolónők, csak amiatt szenvedett, hogy alig ihatott. Márta cukorbetegséggel is küszködik, ezért néhány nappal később a kiszáradás miatt nagyon viszketett a lába. Próbálta megvakarni, a nővér rászólt, ne ficánkoljon, később pedig gézzel a kezét az ágyrácshoz kötözte.

Márta nyugtatót is kapott, a következő napot végigaludta. Családjának azt mondták, állapota rosszabbra fordult, emiatt altatásban tartották. Lánya két nappal később látogatta meg a kórházban, megdöbbent, amikor jókora sebet látott édesanyja feje búbján. A fejsérülést még csak le sem kezelték.

Mártát azt követően, hogy epekövét eltávolították, hazaengedték a kórházból. Hogy mikor és hogyan szerezte a fejsérülést, nem emlékszik…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top