nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Fejbe vágták Mártát az intenzíven

Márta epeproblémákkal feküdt be az egyik budapesti kórházba, aztán csúnya fejsérüléssel távozott az intenzív osztályról. Fogalma sincs, mikor és hogyan sérült meg.
NLCafé
f Ajánlom

Mártát március elején nyálkahártya- és epehólyag-gyulladással kezelték az egyik budapesti kórházban. Az epeköve miatt olyan rosszul lett, hogy áthelyezték az intenzív osztályra.

Az asszony a Borsnak mesélte, eleinte kedvesek, figyelmesek voltak vele az ápolónők, csak amiatt szenvedett, hogy alig ihatott. Márta cukorbetegséggel is küszködik, ezért néhány nappal később a kiszáradás miatt nagyon viszketett a lába. Próbálta megvakarni, a nővér rászólt, ne ficánkoljon, később pedig gézzel a kezét az ágyrácshoz kötözte.

Márta nyugtatót is kapott, a következő napot végigaludta. Családjának azt mondták, állapota rosszabbra fordult, emiatt altatásban tartották. Lánya két nappal később látogatta meg a kórházban, megdöbbent, amikor jókora sebet látott édesanyja feje búbján. A fejsérülést még csak le sem kezelték.

Mártát azt követően, hogy epekövét eltávolították, hazaengedték a kórházból. Hogy mikor és hogyan szerezte a fejsérülést, nem emlékszik…

Megosztás Facebookon