Életmód

Kioktatta az eladó az anyát, mert fiúruhát akart vásárolni a lányának

Úgy gondolta, bele kell szólnia, hogy egy számára vadidegen nő hogyan neveli a gyerekét.

Az ötéves, texasi Maddie fiúsan szeret öltözködni, így amikor az édesanyja, Jennifer elvitte, hogy ruhát vásároljanak neki húsvétra, semmi meglepő nem volt abban, hogy nem a habos-babos kislányruhákat, hanem a fiú ünneplőket kezdte próbálgatni.

Az anyuka ebben nem is talált semmi kivetnivalót, ám a ruhabolt eladója annál inkább. “Az arcára kiült az undor. Azt mondta, helytelen viselkedésre bátorítom a lányomat, és hogy a szülőknek nem szabadna engedniük, hogy a gyerekek válasszák meg, hogyan öltöznek, ha a másik nem ruháiba akarnak bújni” – mesélte az asszony.

Jennifer annyira kiakadt az eladó viselkedésén, hogy a Facebookra is kiírta, mi történt, mire az ismerősei elkezdték lepontozni a gyerekruhaboltot. Erre az üzlet is reagált: közölték, hogy szerintük gyermekbántalmazás, amit az anya tesz. Később aztán a bolt törölte az oldalát a Facebookról.

A helyi média meg akarta szólaltatni az üzlet tulajdonosát is, ám sem személyesen, sem pedig telefonon nem tudták elérni, és az újságírók a gyerekruhaboltot is zárva találták.

Az anya elmondta: az eladó viselkedése miatt úgy döntött, semmit sem vásárol az üzletben, inkább elmentek Maddie-vel egy másik üzletbe, ahol választott magának egy öltönyt, azt fogja viselni idén húsvétkor.

Forrás: khon2.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top