Életmód

Három évig tartott a lánykérés – a menyasszony nem is tudott róla

A fiatal ausztrál nő három év alatt 14 kézzel írott levelet kapott szerelmétől. Az elsőt alig egy héttel azután, hogy összejöttek.

“Bár nem lakunk egymástól túlságosan messze, Timmel mégis úgy döntöttünk, hogy időről időre váltunk egy-egy szerelmes levelet” – kezdi a nem mindennapi lánykérés történetét Candice Catherine. A fiatal ausztrál nő három éve esett szerelembe Timmel, és ez idő alatt 14 levelet váltott párjával.

“Túl azon, hogy a leveleknek köszönhetően írásban is kiönthettük egymásnak a szívünket, az írásoknak volt egy másik fontos feladatuk is: olyan emlékek lettek, amelyeket mindig szívesen vettünk elő, és amelyek emléket állítottak a kapcsolatunk egy-egy fontos mozzanatának.”

Három évig tartott a lánykérés – a menyasszony nem is tudott róla

Candice azt mondja, álmában se gondolta volna, hogy romantikus szerelmének egészen más tervei is vannak a levéllel. Különösen úgy nem, hogy az elsőt alig egy héttel azután írták egymásnak, hogy összejöttek. Pedig volt titkos terv. Nem is akármilyen. Tim ugyanis úgy döntött, ha eljön az ideje, a levelek segítségével kéri majd meg Candice kezét.

És így is lett. Tavaly karácsonykor nyaralni vitte szerelmét, majd felfedte előtte a levelek titkát: a 14 levél első betűjét összeolvasva kiolvashatóvá vált a nagy kérdés, “Will you marry me?”, vagyis hogy “Hozzám jössz feleségül?”. Candice azt mondja, mikor összeolvasta a betűket, zokogni kezdett.

A fiatalok azóta már összeházasodtak: esküvőjükön felcsendült Tim egyik saját szerzeménye is, amit két és fél hónappal azután írt, hogy megismerkedtek Candice-szel.

Olvass még többet megható lánykérésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top