Életmód

4 esküvői trend, amiről még tuti nem hallottál

Utánajártunk, melyek a trendi esküvői szokások: a silent discótól egészen az élőfestésig üdítően friss ötletekre akadtunk!

Sok pár érez egyfajta nyomást, hogy az esküvője klasszikus, időtlen, netán tradicionális legyen. Pedig ha nem érzik a magukénak, érdemes elrugaszkodniuk az elvárásoktól: teremtsék meg inkább a saját hagyományaikat! Ki tudja, lehet, hogy ami ma friss és ropogós, esetleg meghökkentő esküvői trendnek számít, 20 év múlva éppolyan klasszikus lesz, mint a menyecsketánc. Íme, 4 szupermodern esküvői szokás, amiről lehet, hogy tőlünk hallasz először!

1. Silent disco

4 esküvői trend, amiről még tuti nem hallottál

Aki inkább beszélgetni szeretne mulatás helyett, megteheti egy fejhallgatós buliban, azaz silent discóban, ahol a táncolók fejhallgatón keresztül hallják a zenét – akin pedig nincs rajta az eszköz, az csak néma csöndben táncoló embereket lát. Így még a belvárosban, szomszédoktól körülvéve is hajnalig mehet a buli!

2. Élőfestés

4 esküvői trend, amiről még tuti nem hallottál

A live painting, azaz élőfestés egy olyan friss szokás, ami épp a legrégebbi hagyományokhoz nyúl vissza. Hát nem sokkal romantikusabb, ha a szertartásról egy csodás festmény készül, mint sablonos fotók tömkelege? Ráadásul egy festményt sokkal nehezebb fotóbombázni is!

3. Tiarák és fejdíszek

4 esküvői trend, amiről még tuti nem hallottál

Az esküvőjén minden lány szeretné hercegnőnek érezni magát, és az új trendnek hála meg is teheti: bátran cseréld a fátylat egy diszkrét tiarára vagy fejdíszre – a lényeg, hogy érezd gyönyörűnek magad!

4. Fűcsokrok

4 esküvői trend, amiről még tuti nem hallottál

 Ahogy nem kötelező a fátyol, úgy a virágcsokorhoz sem kell ragaszkodni – ha neked jobban tetszik egy natúr, természet ihlette zöld csokor, ez az új trend a te kezedre játszik!

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top