Komoly változások jönnek a postán

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Fejleszt a posta, követhetővé válnak az ajánlottan, tértitvevényesen feladott küldemények.
2017. 03. 10. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A Magyar Postának kiemelt figyelmet kell szentelni az ügyfeleknek – közölte a jó hírt Bártfai-Mager Andrea, a postaügyért és nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős kormánybiztos, így a fejlesztés egyik lépéseként a Magyar Posta kivezeti a papíralapú tértivevényt.

A Magyar Idők arról ír, hogy a küldemények a Posta.hu oldalon vagy a társaság mobilapplikációján keresztül lesznek követhetők, a levelek átvételének tényét pedig rögtön digitális adatbázisban rögzítik.

via GIPHY

Csaknem nyolcezer kézbesítő kap olyan készüléket, amely alkalmas a digitális adminisztráció elvégzésére, a postákon pedig digitális aláíráshelyek állnak az átvevők rendelkezésére. A nagy mennyiségű küldeményt kezelő kézbesítők mobil nyomtatókat is kapnak, így nem kell nyomtatvány kitöltésével bajlódniuk, ha a címzettet nem találják a címzés helyén.

A vállalat egy új terméket is bevezet, regisztrált közönséges küldemény néven. Bár az ilyen levelek kézbesítése nem kötődik személyes átvételhez, de a postás rögzíti annak a postaládába helyezését, amiről szintén értesül a feladó – olvasható a lapban.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus