Életmód

Béranya szült a meleg filmrendezőnek

Ikrei születtek India legismertebb filmrendezőjének. Karan Dzsohar egy béranyát fogadott fel, hogy világra hozza gyermekeit.

Immár kétgyermekes apuka Karan Dzsohar, India legismertebb filmes személyisége, akit rendezőként, producerként, forgatókönyvíróként, színészként, jelmeztervezőként ismernek Bollywoodban. Az ikreket – egy fiút és egy lányt – egy béranya hordta ki és szülte meg a napokban, akinek a homoszexuális sztár örökre hálás lesz, amiért megvalósította élete álmát.

A 44 éves Dzsohar soha nem mondta ki nyíltan, hogy a saját neméhez vonzódik, de több célzást tett rá korában, életrajzában pedig színt is vall nemi irányultságáról. Mint írta, azért nem beszél hangosan a homoszexualitásáról, mert felelősséggel tartozik produkciós cégének és alkalmazottainak, ezért “nem akar rendőrségi feljelentéseket és bírósági ügyeket”.

Dzsohar még épp idejében használta ki a béranyaság intézményét, ami 2001 óta legális az országban. Az indiai kormány ugyanis azt tervezi, hogy megtiltja a szolgáltatás igénybevételét melegeknek, egyedülállóknak és külföldieknek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top