Életmód

Nyomtalanul tűnt el a 22 éves fiatal nő

A 22 éves sátoraljaújhelyi fiatal nő még február 27-én tűnt el nyomtalanul. Senki sem tudja, hová mehetett, vagy most épp hol tartózkodhat. A rendőrség sem talált a nő nyomára, ezért felkutatásához most már a lakosság segítségét is kérik.

2017. február 27-én a délelőtti órákban a 22 éves Molnár Mária Brigitta kilépett sátoraljaújhelyi otthona ajtaján, azóta nem tudni, hol lehet, a fiatal nő nyomtalanul eltűnt. A lány semmilyen életjelet nem adott magáról, a rendőrségi nyomozás sem járt eddig eredménnyel.

Molnár Mária Brigitta nagyjából 160 centiméter magas, 58 kilogramm súlyú, átlagos testalkatú, haja derékig érő, szőkésbarna színű, arcformája hosszúkás, a jobb felső szemfoga melletti fog eltörött. Nyaka bal oldalán forrázási seb hegei láthatóak.

Nyomtalanul tűnt el a 22 éves Mária Barbara
Nyomtalanul tűnt el a 22 éves Mária Barbara

A fiatal lány eltűnésekor szürke színű, kötött nadrágot, fekete bőrdzsekit és rózsaszín cipőt viselt.

Ha van bármilyen információtok a fiatal nő eltűnésével kapcsolatosan, azt jelezhetitek a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság elérhetőségein, hívhatjátok a 107-es, 112-es központi segélyhívó számokat, vagy tárcsázhatjátok az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top