Életmód

Bombasztikus a gyönki diákok és rocker tanárnőjük videója

Húúú, ilyen előadást ritkán látni. A gyönki zeneiskolások olyat énekelnek, hogy attól tátva marad az ember szája. A rocker énektanárnő pedig egészen fenomenális. Ezek a gyerekek biztosan imádják az iskolai énekórákat. Bombasztikus videó, amit látni kell.

A Tolna megyei kisváros, Gyönk alapfokú művészeti iskolájának gyermekkórusa a februári farsangi bulin olyan előadást mutatott be, melytől még Schuster Lórinak, a P. Mobil zenekar vezetőjének is leesett az álla. A rendkívül tehetséges gyerekek és szupercsinos rocker énektanárnőjük ugyanis a P. Mobil klasszikusát, A Zöld, a Bíbor és a Fekete című dalt adták elő. A videó persze máris fölrobbantotta a netet, vírusként terjed, amin persze csöppet sem csodálkozunk, mert bombasztikusra sikeredett.

A Bors kiderítette, a rocker tanárnő, Häuszer Beáta párjával, Schmidt Péterrel alapította meg a Harmónia Rend-Band Gyermekkórus & Zenekart. A tanárnő ének-zenét és szolfézst, párja pedig fizikát és informatikát oktat a gyönki általános iskolában. A lelkes pedagógusok a negyven diákot számláló gyermekkóruson kívül felnőtt zenekarukban, a Vagabundban is játszanak, Bea énekel és fuvolázik, Péter gitározik. A páros kollégáiktól tudta meg, hogy videójukat az életmentő műtéten átesett Schuster Lóri is megosztotta Facebook-oldalán.

Íme a rocker tanárnő és diákjai bombasztikus videója

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top