Életmód

Ha nem tetszem, ne nézz rám! – nem foglalkozik a kritikákkal a plus size rúdtáncos

Nem hagyja, hogy az otromba megjegyzések és a gonosz kritikák elvegyék a kedvét szexi hobbijától és attól, hogy inspiráljon másokat.

A 36 éves Jamie Hines másfél éve kezdett komolyan foglalkozni a rúdtánccal, de mint mondja, egyáltalán nem azért, hogy az alakján változtasson. “Szerettem volna több önbizalmat, és biztos voltam benne, hogy ehhez a mozgás az első lépés” – mondja a plus size nő, aki azóta a rúdtánc mestere lett: rendszeresen vállal fellépéseket és saját csoportja is van.

“Van egy saját Instagram-oldalam is, ahol a követőimmel és a barátaimmal mindig megosztom a legfrissebb eredményeimet és az új figurákat is, ha kitalálok valami újat” – mondja, majd hozzáteszi, a netes trollok eddig elkerülték az oldalát, de biztos benne, hogy ez nem marad így sokáig.

Ha nem tetszem, ne nézz rám! – nem foglalkozik a kritikákkal a plus size rúdtáncos

“Az oldalamon még soha senki nem kritizált azért, hogy úgy nézek ki, ahogy. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne érnének negatív tapasztalatok.” A fiatal nő elmondta, egy-egy fellépésén a vendégek megjegyzéseket szoktak tenni a külsejére. “A közönség soraiban ülő barátaim többször is hallották már, hogy a testemet vagy a súlyomat kritizálták.”

Jamie azt mondja, nem figyel ezekre a megjegyzésekre, ennél sokkal fontosabbnak tartja ugyanis, hogy jól érezze magát a bőrében. “Nem mindenkinek tetszhet ugyanaz. Ha valakinek gondja van a külsőmmel, azt tanácsolnám neki, hogy ne nézzen rám” – mondja Jamie, aki büszke arra, amit elért.

Ha nem tetszem, ne nézz rám! – nem foglalkozik a kritikákkal a plus size rúdtáncos

“Az oktatóm azt szokta mondani, hogy a túlsúlyos táncosoknak sokkal nehezebb dolga van, mint a vékony testalkatú társaiknak, hiszen nekik jóval több súlyt kell megemelniük a rúdon. Büszke vagyok arra, amit az elmúlt másfél évben elértem: onnantól, hogy meg se bírtam mozdulni, eljutottam oda, ahol most tartok. És ez még nem a vége.”

Olvass még többet a plus size-ról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top