Életmód

20 különböző csóktípus létezik

Azt mondják, a csókban benne van a lelkünk. Hogy ez mennyire igaz, azt nem tudjuk, azt viszont biztosan állítjuk, hogy a csók az egyik legcsodálatosabb dolog a világon.

Hogy mit jelent egy csók, az számtalan dologtól függ. Lehet, hogy az életed egyik legvarázslatosabb pillanatát idézi, de a vad vágyakozáson túl meghitt és felbonthatatlan köteléket is szimbolizálhat. Ugyan minden csók más és más, összeszedtük azokat a típusokat, amelyeket érdemes kiemelni. 20 olyan csókot hoztunk, amit mindenkinek érdemes megtapasztalnia. Hogy kinek melyik a kedvence, az teljesen változó. Van, aki romantikusan, van, aki forrón szereti.

Homlokcsók

20 különböző csóktípus létezik

Kell ennél gyengédebb hitvallás? Legyen az bármilyen emberi kapcsolat, a homlokra adott csók igazán meghitt és szeretetteljes. Szerelmesek között pedig romantikus a vallomás.

Eszkimó csók

Már a kisgyerekek is érzik, hogy van valami igazán meghitt abban, hogy két ember, aki szereti egymást, összedörgöli az orrát. De nemcsak a gyerekek vagy a szüleik akasztják össze gyakran az orrukat, hanem a szerelmesek is egymás orra alá dörgölik a sajátjukat. Az eszkimók egyébként azért így csókolóztak, hogy a nagy hidegben ne cserepesedjen ki az ajkuk.

Francia csók

Szenvedély, romantika, érzelmek… Az igazi francia csókban minden benne van, amire az ember vágyik. A nyelv is sokszor akcióba lép, a vágy pedig izgalmas trükkökre sarkall.

Egyajkas csók

20 különböző csóktípus létezik

Nem kell túl élénk fantázia ahhoz, hogy belegondoljunk, milyen finom és szuggesztív az egyajkas csók. A kellemes eggyé olvadásnak csak a képzelet szabhat határt.

Fülcimpacsók

Igen, talán az egyik legérzékibb erogén zóna a fül. Így a fülcimpa puszilgatása, esetleg finom harapdálása biztosan a tökéletes előjáték része. Hogy a többiről ne is beszéljünk…

Maratoni csók

A hosszú ideig elhúzódó csók igazán intenzív, és szenvedélyes. Leginkább a friss szerelmesek játéka, de egy mély kapcsolatban is vissza-visszatérhet a maratoni élmény.

Hellócsók

Egy gyors puszi az arca, esetleg öleléssel vagy a kar érintésével kombinálva a legtöbb kultúrában az üdvözlés jele. Jó esetben ismerősök köszönnek így egymásnak.

Rúzscsók

20 különböző csóktípus létezik

Vannak, akik szeretnek nyomot hagyni a szerelmükön…

Titkos csók

Gyors, lopott csók, ami legalább annyira felvillanyozó, mint amennyire titkos. Szeretjük, mert jó.

Légcsók

Igen, ez az anticsók, amit a legtöbb vígjátékban nagy cuppanások közepette látunk, hallunk. Vajon a való életben mi értelme ennek a látványos produkciónak?

Angyalcsók

Annál meghittebb, gyengédebb, kifejezőbb nincs is, mint a szemhéjra adott csók. Mintha a másik lelkét érintenénk. Nem véletlen, hogy a szem a lélek tükre.

Csábító csók

Amolyan vágyfokozó édesség ez, erős fegyver a szerelmesek kezében  illetve ajkán.

Érzéki csók

20 különböző csóktípus létezik

Ki ne szeretné, hogy a kedvese az állától, az orrán át a nyakáig apró, forró csókokkal lehelje? Na ugye! Az intimitás csodája, az erotika mélysége ez.

Nyelves csók

Az elnevezésben minden benne van, amit erről a csóktípusról tudni kell. Szerelmes, forró, vágyakozó  ami a szenvedélyhez kell.

Kézcsók

A kézfejre adott finom, gyengéd kézcsóknál kevesebb alkalmas mód van a csodálat kifejezésére persze ez csakis őszinte lehet!

Pillangócsók

Amikor két ember olyan közel hajol egymáshoz, hogy a szempilláik is összeérnek, pillangócsókról beszélünk. Ugye milyen szép nevet kapott? Nem véletlenül…

Pókember-csók

Ágyban, kanapén, kádban  a lényeg, hogy a szerelmesek közül az egyik fejjel lefelé legyen. Leginkább fekve ajánlott kipróbálni. Ugye sejted, miért?

Nagy csattanós az arcra

20 különböző csóktípus létezik

Megvan a kép, amikor elkapják az állad, elfordítják a fejed és kapsz egy nagy csattanós csókot az arcodra? Ez az. Persze ilyen csók akkor jár, ha igazán belsőséges a viszony.

Vámpírcsók

Egy szexi csók a nyakra, apróbb harapdálásokkal… Nem is folytatjuk, képzeld tovább!

Végtelen csók

A csók, amelyik soha nem ér véget. Kezdődhet az ajkakon, de a szerelmed testét is felfedezheted az éteri kényeztetéssel. Csókra fel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top