Életmód

Szuper ajándékötletek Valentin-napra

Meglepnéd a szerelmedet, de nincs ötleted, hogy mit adhatnál neki ajándékba Valentin napra? Inspirálódj a cikkünkből, három remek ötletet hoztunk, amit akár tovább is gondolhatsz!

Te élményt vagy tárgyat ajándékozol szívesebben Valentin napra? Ha az utóbbit, akkor saját magad készíted el, vagy megveszed? Mi most három olyan ajándékötletet hoztunk, amikben mind a három variáció megtalálható.

Szabadulószoba vagy saját társasjáték

Remek program együtt rejtvényeket megoldani erre pedig megfelelő helyszín egy szabadulószoba. Rengetegféle tematika közül válogathatsz, ha ezt választod Valentin napi ajándéknak. De, ha valami személyesebbet szeretnél, készíthetsz neki saját társasjátékot is, vicces vagy akár erotikus kérdésekkel, feladatokkal. 

Készíts fotókönyvet!

A közös élményekből, fényképekből összeállított könyv remek ajándék lehet a kedvesednek Valentin-napra. Írhatsz kézzel egy füzetbe, és mellé beragaszthatod a papírképeket, esetleg egyéb emlékeket. De ha nincs türelmed és kézügyességed, az sem baj, nyomtatott fotókönyvet is rendelhetsz, ebben az esetben online tudod megszerkeszteni (ami egyébként szintén nagy munka) és pár nap múlva már mehetsz is érte. 

Szuper ajándékötletek Valentin napra

Mr. és Mrs.

Rengeteg olyan dísztárgyat, bögrét, párnát lehet kapni, amin a Mr. és Mrs. felirat díszeleg. Nagyon ötletes és látványos. Minden szerelmes örül egy ilyen Valentin-napi ajándéknak. Ha saját kezűleg szeretnéd elkészíteni, akár te magad is felfestheted, hímezheted stb., a feliratot, ha úgy tetszik behelyettesítheted a neveteket.

Szuper ajándékötletek Valentin napra
Szuper ajándékötletek Valentin napra

Még több Valentin-napi ajándék az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top