Életmód

Lehet, hogy a mobilodat jobban szereted, mint a pasidat? – Teszteld és kiderül!

Folyton a kezed ügyében van a mobil? Félmeztelennek érzed magad, ha reggel véletlenül a telefonod nélkül indulsz el? Elgondolkodtál már azon, vajon befolyásolja-e a kapcsolatodat az állandó online lét? Derítsd ki felmérésünkkel!

Ma már teljesen természetes, hogy van mobiltelefonunk, nem csoda, hogy a többség jobban ragaszkodik hozzá, mint a pénztárcájához, vagy a lakáskulcsához. Olyan, mintha lenne egy harmadik végtagunk. 

Ha kell, ha nem, a kezünk ügyében van: a metrón, az iskolában, a munkahelyen, sokszor még bevásárlás közben, vagy az autóban is. Szükségünk van rá, ha segítséget akarunk kérni, hogy kinézzünk egy jó mozifilmet, vagy legújabban, hogy a segítségével kiválasszuk magunknak életünk párját. 

Apropó párkapcsolat. Eszedbe jutott már valaha, hogy a szüntelen telefonnyomogatás esetleg a társas kapcsolataidra is hatással lehet? Szólt már rád a párod azért, mert egyszerűen képtelen voltál abbahagyni a nyomogatást? És te rá, mert meguntad, hogy vacsora közben ki sem nézett a telefonja mögül? 

A következő kérdőív kitöltésével könnyen és gyorsan kiderítheted, vajon téged érint-e a probléma, és azt is, a mobil vajon mennyire aktív részese a mindennapjainknak. A felmérés eredményéről február 14-en, Valentin napon számolunk majd be nektek. Hajrá! 🙂


A felmérést a Telekom támogatta.

Olvass még többet a mobilozási szokásokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top