Életmód

A közös utálat alapján párosít az új randiapp

Keresed azt a tökéletes férfit vagy nőt, aki ugyanazokat a dolgokat gyűlöli, mint te? Már erre is van egy randizós app!

A legtöbb randizós profilon az emberek azt sorolják, miket szeretnek: hosszú séták, kiskutyák, holdfényes randevúk stb., de el kell ismernünk, hogy nem mindenki az a csupaboldogság-fajta. Nekik lehet szuper ismerkedési felület a Hater, ami közösen gyűlölt témáitok alapján párosít össze titeket. Legyen szó Trumpról, a macskákról vagy Soros Györgyről, tutira nem érhet kellemetlen meglepetés, ha egyértelműen kipakoljátok, mik azok a dolgok, amiket ki nem állhattok. Ráadásul rögtön megvan az első beszédtéma is!

A közös utálat alapján párosít az új randiapp 

Különösen passzol ez az applikáció a magyar néplélekhez, hiszen a randizó felek már első alkalommal magabiztosan közelebb kerülhetnek egymáshoz a szenvedélyes fikázás útján. Ez az igazi kelet-európai romantika!

Az applikáció ingyenesen letölthető, és jelenelg 2000 témát lehet gyűlölni rajta, olyasmiket, mint amikor extra árat kérnek az avokádóért vagy lassan sétáló emberek. Csodálatos.

 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top