Életmód

Jól jönne egy személyi tanácsadó szépség vagy életmód kérdésekben? Itt a megoldás!

Az élet rengeteg élvezetes pillanatot tartogat neked, s ennek részese kíván lenni egy új online magazin is. Mindig találsz egy-egy ínycsiklandó receptet vagy épp a legújabb fitness trendet, a szépségtippek pedig segítenek, hogy békében élj magaddal, s meglásd magadban mindig a szépet. Megérkezett a dm új active beauty Online Magazinja.
Jól jönne egy személyi tanácsadó szépség, életmód kérdésekben? Itt a megoldás!

Szépség, ami belülről fakad

 Szívesen olvasol a legújabb szépségápolási trendekről, a legfrissebb sminkáramlatokról? Légy naprakész, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben. Persze a szépség belülről fakad, így életmódtippekkel is találkozhatsz, rengeteg új információt érhetsz el a testi és lelki egészségről. Az új életmód kialakítása nem megy egyik napról a másikra, az active beauty Online Magazin állandó társad szeretne lenni abban, hogy a hétköznapokban megvalósítható tippeket adjon, továbblendítsen a nehézségeken, hogy folyamatos odafigyeléssel együtt őrizzétek a legnagyobb kincset: az egészséget.

 

Találkozzunk az élet napos oldalán!

 Szívesen élsz az élet napos oldalán? Szeretnél ihletet meríteni úti beszámolókból? Feltöltődni egy-egy fárasztó nap után? Fantasztikus képi világ repít ismeretlen tájakra, mesés kultúrákba. Csodás virtuális találkozások várnak Rád. Most rendezed be életed első lakását, és a lakberendezés foglalkoztat? Emeld le az összes tippet a dm virtuális ötletpolcáról, formáld őket a saját ízlésed szerint, inspirálódj, és valósítsd meg a saját elképzelésedet!

 

360 fokban ér el a magazin

 Az online magazin nem feledkezik meg a családokról sem: az anyukáknak, apukáknak, leendő szülőknek is rengeteg ötlettel és tippel szolgálnak a cikkek, legyen szó akár az első fogacskák kibújásáról, akár a család és a munka összeegyeztethetőségéről.

 

Az active beauty magazint bárhol és bármikor olvashatod, 360 fokban ér el téged: akár tableten, számítógépen, mobilon vagy a klasszikus papíralapú magazin formájában találkozol vele, minden platformon személyes tanácsadódként funkcionálhat, a témák sokszínű kavalkádjában ismerj magadra!  http://www.activebeauty.hu/hu/

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top