Életmód

Két egész duriánt megevett a nő, mert nem engedték fel vele a vonatra

Egy 27 éves nő inkább magába tömött két, a világ legbüdösebb gyümölcseként számontartott duriánt, mint hogy kidobja őket!

 Az eset Kínában történt: egy 27 éves nő két jókora durián gyümölccsel akart felszállni egy Csungkingbe tartó vonatra, de az ellenőrök megakadályozták, mert az utasok az egzotikus gyümölcs kibírhatatlanul erős szagára panaszkodtak. A nőnek esze ágában sem volt kidobni a két gyümölcsöt, amire 400 jüant költött – inkább helyben magába tömte őket.

Két egész duriánt megevett a nő, mert nem engedték fel vele a vonatra

 A két duriánból az arra járókat is megkínálta, de a java részüket ő maga fogyasztotta el. A durián egyébként Délkelet-Ázsia egy jellegzetes gyümölcse, amit sokan a világ legbüdösebb gyümölcseként is emlegetnek. A fiatal nő rendesen feltankolt energiából: egy duriánban ugyanis 885-1350 kalória és 32 g zsír található. 

A kínai közösségi médiában nagyot szólt a duriánnal utazó nő esete, és sokan azt javasolták, legközelebb vákuumzáras csomagolásban próbáljon meg felszállni vele a vonatra. 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top