Életmód

5 jel, hogy negatív ember vált belőled

A te életedben is vannak olyan emberek, akik közelében megmagyarázhatatlanul rosszul érzed magad? Ha magadon tapasztalatod a most következő tulajdonságokat, sajnos lehet, hogy valaki épp veled kapcsolatban érez ugyanígy.
5 jel, hogy negatív ember vált belőled

Mindenki életében vannak olyan időszakok, olyan fordulópontok, amelyek megváltoztathatják a viselkedését, és egy ideig sötétebben látja a dolgokat. Csak vigyázz, nehogy a negatív hozzáállás teljesen rád ragadjon! Ha ezeket tapasztalod, sürgősen változtass:

1. Mindent irányítani akarsz

Azon kapod magad, hogy az élet legapróbb eseményeit is az irányításod alá akarod vonni. Például elmész a barátaiddal vacsorázni, és még az ő rendelésüket is te akarod kiválasztani. Fogadd el, hogy nem tudsz mindent kontrollálni.

2. Sötéten látsz mindent

Nincs baj azzal, ha kritikusan állsz a dolgokhoz. De ha mindent pesszimistán nézel, semmi jó nem fog valóra válni.

3. Te kimondod a véleményed, másét viszont nem fogadod el

Büszke vagy magadra, amiért mindenkihez őszinte vagy? Szuper, de ha azon kapod magad, hogy te viszont könnyen megsértődsz, az emberek idővel nem keresik majd szívesen a társaságod.

4. Nem hiszel magadban

Akármilyen kihívás előtt állsz, képtelennek érzed magad rá, hogy jól teljesíts. Gondold át az előnyeidet, és lásd meg a pozitív tulajdonságaidat.

5. Nem tudsz örülni mások örömének

Ha hallasz egy jó sztorit, te egy jobbal válaszolsz? Valaki beavat az örömébe, de te szembesíted az ürömmel? Figyelj oda, hogy leszoktasd magad ezekről a rossz beidegződésekről. Nemcsak a környezeted érzi majd jobban magát veled, hanem te magad is.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top