Életmód

4 hobbi, amibe 30 nap alatt beletanulhatsz

Csupán egy hónap, és nemcsak megtanulhatod, hanem a mesterükké is válhatsz ezeknek a hobbiknak!

 Feldobnád valamivel az otthonülős téli délutánokat és hétvégéket? Ennél tökéletesebb alkalmat keresve sem találhatnál, hogy magadévá tégy egy új hobbit! A most következő, négy tevékenység elsajátításához végtelen mennyiségű forrás áll a rendelkezésedre az interneten, így el sem kell hagynod a lakást, hogy gyakorold őket!

4 hobbi, amibe 30 nap alatt beletanulhatsz

1. Koktélkeverés

Ha mindig arra vágytál, hogy mixer képességeiddel nyűgözd le a barátaidat, tanuld meg az alapkoktélok mesteri szintű elkészítését!

2. Kötés

Az interneten ezer és ezer videót találsz, amin lépésről lépésre tanulhatod meg, hogyan készül egy kötött pulcsi vagy egy egész takaró.

3. Virágkötés

Kísérletezz bátran csokrokkal és virágkompzíciókkal! A munkád gyümölcsével díszítheted a lakást, vagy meglephetsz másokat!

4. Jóga

A jóga nemcsak átmozgatja a tested, hanem az elmédet is lecsillapítja. 30 nap alatt bőven megismerkedhetsz az alapokkal otthon, utána pedig bátrabban vághatsz neki egy csoportos órának is!

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top