Életmód

A mágikus ital, amitől 15 perc alatt elalszol

A speciális citromos ital állítólag igazi csodaszer, ha inszomniában szenvedsz – az ígéret szerint 15 perc alatt segít az elalvásban.

Rengetegszer kívánjuk, hogy bárcsak lenne egy csodaszer, ami pillanatok alatt segít elaludni – hát most állítólag tényleg van. Persze joggal szkeptikus az ember: hallottunk mi már nyugtató teákról, atombiztos természetes pirulákról meg a tiszta elme erejéről.

A mágikus ital, amitől 15 perc alatt elalszol 

A Dirty Lemon’s Sleep Drink névre keresztelt varázsital többek közt citromléből, rózsavízből, kamillából és citrombalzsamból áll, és az ígéret szerint 15 percen belül beüt az altató hatása. Az italt közvetlenül lefekvés előtt kell fogyasztani, és bár állítólag elég hamar elnehezíti a szemhéjat, másnap nem ébredünk tőle agyonütött zombiként.

Az ára persze elég borsos: egy hatos csomag 65 dollárba kerül – szóval esetleg megpróbálhatjuk házilag kikeverni a titkos formulát, vagy maradunk a jó öreg nyugtató tea mellett.

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top