Életmód

Egyperces trükk, amivel bármikor újraindíthatod fáradt testedet

Hányszor kívántuk már, bárcsak lenne a testünkön valahol egy varázsgomb, amivel újraindíthatnánk magunkat, mikor már teljesen lenullázódott az energiaszintünk...! Talán furcsán hangzik, de voltaképpen van ilyen – méghozzá a fülnél!

Egy fárasztó nap közepén, mikor az agyunk és a testünk már teljesen nullán van, előttünk mégis egy csomó feladat tornyosul még, jól jönne valami varázsszer, amivel egy csapásra új erőre kapunk. Ha a kávé már nem segít, nyúlj a füledhez – igen, tényleg, ez ugyanis az a pont a testeden, ami segíthet energetizálni téged.

Fogjuk a fülcimpákat a hüvelyk- és mutatóujjunk közé, és fentről haladva finoman dörzsölgessük őket. Talán furcsának tűnhet, de az ősi kínai gyógyászatnak már régóta módszere – állítólag így indíthatjuk be a testünkben folyó energiaáramlásokat

Egy perces trükk, amivel bármikor újraindíthatod fáradt testedet 

Ha ez nekünk kissé túlságosan spirituális lenne, a nyugati gyógyászatnak is van magyarázata: a fülekben található idegvégződések stimulálása ugyanis serkentheti az agy reflexközpontjait. Plusz – ha tényleg semminek nem hiszünk – kellemes, jóleső érzés, szóval mindenképp érdemes adni neki egy esélyt.

 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top