Életmód

Itt a kütyü, ami megmondja, mennyire vagy részeg

A csúcstechnológiás kütyü a bőrön keresztül méri, mennyire vagy berúgva.

A legújabb csuklón hordható technológiai eszköz nem a pulzusszámunkat vagy fitneszteljesítményünket méri, hanem azt, mennyire vagyunk berúgva. A Proof névre keresztelt okoseszköz állítólag a bőrön keresztül olvassa ki a szervezet véralkoholszintjét, és a hozzá kapcsolódó applikáción pontosan meg is mutatja azt. 

Itt a kütyü, ami megmondja, mennyire vagy részeg

A szerkezet ráadásul nemcsak méri az aktuális részegséget, de arra is figyelmeztet, milyen állapotba kerülünk az este folyamán, ha továbbra is ebben a tempóban folytatjuk a piálást. Szerencsére azt is elárulja, mikor fogunk kijózanodni. A termék szülőatyja szerint lehetőleg ez majd tudatosabb, mértékletesebb alkoholfogyasztásra sarkallja az embereket, de sajnos az is simán elképzelhető, hogy ezzel versenyeznek majd a legrészegebb címre pályázok.

A Proofot jelenleg közösségi finanszírozással fejlesztik, és valószínűleg 100-150 dollár körüli áron lesz majd elérhető.

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top