Életmód

Egy szál semmiben ért fel a csúcsra

Biztosan fantasztikus érzés lehet meztelenül meghódítani a csúcsokat. Ennél nagyobb szabadságot talán elképzelni sem lehet, ez a hegymászó legalábbis valahogy így gondolhatja.

Az atlantai Gutsy Austin Howell egy szál semmiben indult az Észak-Karolinában található szinte függőleges sziklacsúcsok meghódítására. Pontosabban mégsem volt teljesen meztelen, mert a fejére azért tett egy fekete kalapot.

Lélegzetelállító mutatványát biztonsági kötél és mögötte haladó biztonsági társ nélkül vitte véghez. Hogy a sziklák mennyire dörzsölhették meg azon a bizonyos ponton a testét vagy persze bárhol máshol, arról nem szól a fáma, de még arról sem, vajon mégis mire jó ez az egész.

Persze ha már a meztelen jógás nő fotói körbejárták a világot, akkor vélhetően Mr. Howell is úgy gondolta, olyan mutat, amit addig még senki. Hát, íme a nagy hegymászó-attrakció. Brutális és minden határt feszegető. A 15 perc hírnév valóban mindenkinek jár…

Meztelenül hódította meg a csúcsot

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top