Életmód

Ismerd meg a világ legjobban kitetovált párosát!

A világ legkitetováltabb nője és a világ legkitetováltabb férfija történetesen egy párt alkot.

A 67 éves Charlotte Guttenberg testének 91,5%-át színes minták borítják, ezzel pedig ő tartja a legkitetováltabb nő Guinness-rekordját. A 75 éves Charles “Chuck” Helmke testét 93,75%-ban foglalják el a tetoválások, így ő ugyanennek a kategóriának férfi rekordtartója. És ők történetesen egy pár.

Ismerd meg a világ legjobban kitetovált párosát!
Ismerd meg a világ legjobban kitetovált párosát! 

Charlotte csak 11 évvel ezelőtt szerezte be első tetoválását: szeretett volna egy pillangót a mellkasára. Arra nem számított, hogy bő egy évtized alatt majdnem a teljes teste színesen kavargó mintákkal lesz kivarrva. Charlotte egyébként továbbra sem állt le: jelenleg valahova fejére tervez új tetoválást – valószínűleg valami Japán ihlette mintát, akárcsak szinte teljes teste esetében. Párjával, Chuckkal egyébként egy tetoválószalonban ismerkedtek meg.

Chuck a hadseregben szerezte meg első tetoválását, és bár varrattak még néhány mintát katonatársaival, csak 40 év kihagyás után szaporította meg ennyire a tetoválásokat. A pár nagyon megtisztelőnek érzi, hogy ők tarthatják ezt a világrekordot, és abban bíznak, hogy még sokáig tarthatják a címet.

 

Még több izgalmas tetoválás az NLCafén:

 

OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top