10 brutálisan őszinte mondat, amit csak a nagyik mernek kimondani

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A nagymamák néha elég kegyetlenek tudnak lenni, de valójában pont azért szeretjük őket, mert kendőzetlenül, a maguk nyers stílusában mondják ki az igazságot. A netezők összegyűjtötték a legbrutálisabb mondatokat, amik elhagyták a nagyik száját – ti is tegyétek hozzá a magatokét!
2017. 01. 10. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Én: Nagyon meleg van itt...
Nagyi: Jobb, ha elkezdesz templomba járni, mert a pokolban még ennél is melegebb van!

Mikor 19 éves voltam, elvittem az akkori barátomat bemutatni a nagymamámnak. A legelső dolog, amit a nagyi mondott neki ez volt: Szóval Ben, látom milyen kis húsos az arcod.

Amikor egyetemre jártam, megkértem a nagymamámat, hogy tanítson meg kötni. Belement, és azt mondta: Szerintem is jó ötlet, ha elfoglalod a kezeidet, akkor legalább nem fogsz annyit nassolni.

10 brutálisan őszinte mondat, amit csak a nagyik mernek kimondani 

Ötéves voltam, mikor „zongorakoncertet” adtam az egész családnak. Mikor vége lett, láttam, hogy egyedül a nagymamám nem tapsol. Megkérdeztem, miért, mire azt felelte: Csak akkor tapsolok, ha valami jó volt.

Miután kiszúrattam az orromat, a nagyi végigmért és annyi mondott: Pedig te voltál a kedvenc unokám.

Mikor a nővérem elmondta a családnak, hogy teherbe esett egy egyéjszakás kalandtól, a nagymamám sóhajtott, rám nézett, és azt mondta: Azt hittük, te leszel az...

A (nagyon katolikus) nagymamám azt mondta, reméli meghal, mielőtt megházasodom, és nem kell elmennie egy világi esküvőre. 

10 brutálisan őszinte mondat, amit csak a nagyik mernek kimondani

Nagyi, miközben az ovis képeimet nézegeti: Ezekkel kergettem el a patkányokat!

Én (idegesen): Az összes barátom megházasodik...
Nagyi: Az összes barátom meghal...

Amikor a bátyám megmondta a családnak, hogy meleg, a nagymamám csak annyit mondott: Mindig is tudtam, hogy a lányok nem fognak bírni téged...

BoredPanda

Címkék: nagymama vicces
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus